Sol,plugg, west Pride

Hej! Så igår var jag på west Pride, eller rättare sagt en stund, var på konsert innan så missade invigningen, haha jag är sämst! 

Innan detta pluggade jag på uppgifter som skulle vart inne i oktober. Satt ute och fick världens bränna, vilket jag inte alls förväntat mig... 

På söndag blir det west Pride igen med Kevin! 

Känner för övrigt nu hur resefebern börjat komma, inser typ först nuatt hag faktiskt ska iväg ett år, haha. Kram

West Pride

Hej! Sitter just nu på bussen påväg till skolan (försov mig haha). Hoppas att alla ni göteborgare och runtombor vet att det är west Pride i helgen! Hoppas såklart också att ni är för homosexuellas, bisexuellas, transexuellas osv osv rättigheter! Tyvärr så jobbar jag lördag söndag, annars hade jag självklart vart där! 
 
Verkar dock som att det håller på ända från onsdag, förstod inte riktigt infon. Så nu är det regnbågsflaggor hissade över hela Göteborg och man känner sig änna stolt över Sverige! 
 
Får verkligen hoppas att jag kommer till ett ställe i USA som tycker sånt här är okej, annars blir det jobbigt. 
 
 

Heja en värld utan hat, där man får älska vem man vill <3

Bli av med sötsuget

Hej! Hoppas att alla har haft en bra vecka med soligt väder!
 
Jag är en av många tusen som lider av sötsug. Kan tänka mig att några av er också gör det! Jag har nog prövat alla möjliga olika knep, dricka mycket vatten, äta oftare osv osv.
   Nu har jag dock provat en ny grej, nämligen Krom och äppelvinäger. Det minskar sötsuget och ökar mättnadskänslan och har funkat super för mig. Perfekt om man är orolig för USAs alla godheter. Man vill ju inte rulla hem direkt, eller jag vill inte det i alla fall! 
 
Finns en del sorter att välja på, men jag har i alla fall kört på dessa:
 
 
Kan köpas HÄR
 
 

AlvaiUsa.se

Utbytesstudent 14/15

RSS 2.0